May

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet GÜNER ve Şube Müdürümüz Sayın Fuat YARAR okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuzun Mescidinin bakım ve temizliği okulumuz öğrencileri tarafından yapıldı. Mescidimizin eksiklikleri giderildi. Okul mescidimiz sürekli olarak öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından kulllanılmaktadır.

May

Bakanlığımız tarafımından okullarımıza yardımcı kaynaklar gönderilmiştir. Gönderilen kitaplar öğrecilerimiz tarafından merak ve heyecanla karşınlandı.

Kitaplarını alan öğrencilerimiz çözmeye başladı.

May

Çanakkale ruhunun destansı öyküsünü anlatan "Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Gezici Müzesinin"  ilçemize gelmesini ve öğrencilerimize ücretsiz gezilmesi imkanını sunan Altınözü Kaymakamımız Sayın Cem Gümrükçü' ye, Altınözü Belediye Başkanı Sayın Rıfat SARI' ya ve Altınözünde Eğitimin lideri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Güner e öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

May

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğünün uygulaması olan Veli Akademisi Projesi seminerlerimiz 4. oturum ile devam ediyor. Bu kapsamda velilerimize Olumsuz Tutum ve Davranışlar Semineri verildi. Eğitimi veren Uzm. Psk. Dnş. Gözde ÖZEL ZEYFEOĞLU'na ve katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimize çölyak hastalığı ve glutensiz ürünler ile ilgili bilgilendirme videosu izletildi. Bu hastalıkla ilgili metinler okutuldu. Farkındalık yaratıldı.

May

Trafik ve İlk Yardım Haftası münasebetiyle okulumuz öğrencilerine trafik ve ilk yardım konusunda eğitim verildi

May

Nisan ayının en temiz sınıfı ilk kez küçük sınıflardan biri oldu! Sabit Can BAYRAKTAR öğretmenimizi ve 5-B sınıfını kutlarız.

Nis

KTS kapsamında bu ayki etkinlik 5-6-7-8. Sınıf öğrencileri ile ramazan ayına özel dağıtılan hatimleri mukabele seklinde din kültürü ve ahlak bilgisi ögretmenleri eşliğinde icra ettik.

Dünyayı verelim çocuklara

Hiç değilse bir günlüğüne

Allı pullu bir balon gibi verelim oynasınlar

Oynasınlar türküler söyleyerek yıldızların arasında"...

Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm şehitlerimizi sevgi ve saygıyla anıyor; kayıtsız şartsız milletin olan, egemenliğimizin simgesi TBMM' nin 102. yaşını ve bu egemenliğin güvencesi çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını gururla kutlarız.

Nis

Okulumuzdaki öğrencilerimizin seviyelerini ölçmek, gelişimlerini izlemek, eksiklerini tespit edip önlem almak amacıyla  deneme sınavı yapıldı.

Nis

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğünün uygulaması olan Veli Akademisi Projesi seminerlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda velilerimize Bağımlılıklardan Korunma Semineri verildi. Eğitimi veren Uzm. Psk. Dnş. Gözde ÖZEL ZEYFEOĞLU'na ve katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Kaleli yakan top ve futbol turnuvaları şampiyonu 8/A sınıfına madalyaları öğretmenlerimiz ve idaremiz tarafından verildi. Öğrencilerimizi başarılarında dolayı kutluyoruz.

Nis

5. Sınıf öğrencileri ile güneş saati yaptık. Gölgenin gün içinde hareketini gözlemledik. Gölge ile zamanın ölçülmesi konusunda zaman içinde ne gibi farklar ve değişiklikler olduğunu öğrendik.