Ara

E Twining projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine Polonya, Macaristan ve Sırbistan'dan yılbaşı kartpostalları geldi.

Ara

Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2022 Programı kapsamında uyguladığımız SINAV AKADEMİSİ projesi ile okulumuz öğrencilerine yönelik yapılan deneme sınavlarının 3.sünü yaptık.

Ara

Kasım ayının sınıfı 6-A oldu! Davut ÇAM öğretmenimizi ve 6-A sınıfını kutlarız.

Ara

Değerler Eğitimi çalışmaları kapsamında Aralık ayı Değerimiz Cesaret.. Özgün ve güzel çalışmalarından ötürü okulumuz Rehber Öğretmeni Uzman Psikolojik Danışman Gözde ÖZEL ZEYFEOĞLU'na teşekkür ederiz.

Kas

E twining projesi kapsamında okulumuz öğrencilerinin yurtdışındaki öğrenciler ile yaptıkları yılbaşı kart çalışmasında ilk kartlar Sırbistan daki öğrencilerden geldi.

Kas

Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2022 Programı kapsamında uyguladığımız SINAV AKADEMİSİ projesi ile okulumuz öğrencilerine yönelik yapılan deneme sınavlarının 2.sini yaptık.

Kas

"Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır." Öğretmenler günümüz kutlu olsun.

Kas

Okul Temelli Mesleki Gelişim Seminerleri kapsamında okulumuz öğretmenlerine Çocuklara Yönelik İhmal Ve İstismarın Önlenmesi Semineri verildi. Semineri veren okulumuz Rehber Öğretmeni Psikolojik Danışman Gözde ÖZEL ZEYFEOĞLU'na teşekkür ederiz.

Kas

"Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84. yılında sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz."

Kas

5. Sınıflarda maya mantarının canlı olduğunu ve beslendiğini öğrendik. Beslenmesi sonucunda oluşan gazları balonda topladık. Mantarların gelişimi için ısı, nem ve besin gerektiğini kontrollü deneylerle gözlemledik.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun! Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Okulumuz koridor kitaplığına 50 adet ASİNİN ÇOCUKLARI kitap seti hediye eden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Haşim ATEŞE'e teşekkür ederiz.

Ekm

7. Sınıf Hücre modelleri konusu ile ilgili bitki ve hayvan hücrelerinin modellerini hazırladık. Organelleri ve hücre kısımlarını inceledik.