HATAY / ALTINÖZÜ - Sofular İmam Hatip Ortaokulu

Eyl

Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2022 Programı kapsamında Türkçe öğretmenimiz Erhan BÜLBÜL'ün koordinatörlüğünde  başvurusunu yaptığımız SINAV AKADEMİSİ projemiz 43000 TL bütçe ile kabul edildi. Koordinatör okul olarak başvuru yaptığımız projede Altınözü Yarseli İmam Hatip Ortaokulu ve Altınözü Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu paydaş okul olarak projede yer aldı. Projemiz 3 Ekim 2022 tarihinde açılış programı ile resmen başlayacak olup, 30 Nisan 2023 te öğrencilerimize yapacağımız moral ve motivasyonu arttırıcı gezi programı ile sona erecektir.

Haz

Tüm velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz in katılımıyla gerçekleşen sene sonu ödül ve karne törenimiz de tüm ödüller ve katılım belgeleri sahipleriyle buluştu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İYİ TATİLLER EYLÜL DE AYNI ENERJİYLE BULUŞALIM .

Haz

Okulumuzun "BİRİZ" dergisini Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mehmet GÜNER'e ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimize takdim ettik.

Haz

Bilgi yarışmalarımız 8. sınıfların yarışlarıyla sona erdi. Öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Kazanan öğrencilerimizi de başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Haz

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğünün uygulaması olan Veli Akademisi Projesi seminerlerimiz 6. oturum ile sona erdi. Bu kapsamda velilerimize Psikolojik Sorunlar ve İstenmeyen Davranışlar Semineri verildi. Eğitimi veren Uzm. Psk. Dnş. Gözde ÖZEL ZEYFEOĞLU'na ve katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Öğrencilerimiz Hatay Okuyor Projesi kapsamında yapılan Altınözü İlçe Paneline katıldı.

Haz

Sofular İmam hatip ortaokulu olarak eski defter kitap vs atık kağıtları toplayarak geri dönüşüme kazandırılmasını teşvik ediyoruz.

Haz

Bilgi yarışmamız 5. sınıflar ile başladı. Öğrencilerimize başarılar diler, görevli öğretmenlerimize teşekkür ederim.

May

2. Dönem Kazanım Değerlendirme Sınavı okulumuzda diğer okullarla eş zamanlı olarak uygulandı.

May

26 29 MAYIS 2022 TARİHLERİ ARASINDA KAHRAMANMARAŞTA YAPILAN OKULLARARASI ABA  GÜREŞİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA YILDIZLAR 80 kg da ÖĞRENCİMİZ ALİ MALĞAÇ 1. OLDU

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

OKULUMZUDA ÖRNEK VE ÖZGÜN ÇALIŞMALAR

Öğrencilerimizin imam hatip ruhuna uygun bir şekilde eğitim almaları ve yetişmeleri için okulumuzda değişik çalışmalar yapılmaktadır. Bu çalışmalar neticesinde öğrencilerin öğrendikleri bilgileri davranışa dönüştürmeleri için özgün çalışmalara ver yerilmektedir. Bu amaçla öğrencilerimizin araştırma yapmaları ve geniş bir bilgiye sahip olmaları için Kuranı Kerim kitaplığı ve Hadis kitaplığı oluşturuldu. Ayrıca öğrencikleri bilgilerini pekiştirmeleri için Günün Ayeti, Günün Hadisi, Günün Deyimi, Günün Atasözü vs. panoları oluşturuldu. Emeği geçen okulumuz müdür yardımcısı Kenan Paşa ÇETİN başta olmak üzere Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okul müdürümüz Serdal KERKEZ ve rehber öğretmenimiz Gözde ÖZEL ZEYFEOĞLU tarafından geçen yıl mezun olup üst öğrenimine devam etmeyen öğrencilerin velilerine bilgilendirme yapıldı.

May

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğünün uygulaması olan Veli Akademisi Projesi seminerlerimiz 5. oturum ile devam ediyor. Bu kapsamda velilerimize Örnek Anne Baba Huzurlu Aile Semineri verildi. Eğitimi veren Uzm. Psk. Dnş. Gözde ÖZEL ZEYFEOĞLU'na ve katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.